Lego Serious Play

Lego Serious Play

Lego Serious Play

Lego Serious Play is niet zomaar wat spelen met Lego blokjes. In deze workshop leren de teams om op een creatieve manier tot een oplossing te komen door gebruik te maken van Lego.

De Lego Serious Play workshop is een creatieve vorm van vergaderen. In plaats van veel te praten, wordt er bij deze workshop beroep gedaan op de handen en de creativiteit van de deelnemers.

Bij aanvang van deze workshop krijgen de deelnemers een inleiding met betrekking tot gebruik van Lego blokjes als trainingsmateriaal. De workshop staat in het teken van een bepaald thema, bijvoorbeeld: 'Hoe beter het creatief denken op gang brengen in mijn team?'. De deelnemers voeren rond dit thema een aantal praktische oefeningen uit.De Lego Serious Play workshop wordt wereldwijd door verschillende bedrijven gebruikt om betere teams te bouwen.

Door deze workshop maakt u kennis met de creativiteit van uw collega's, het is dus veel meer dan met Lego spelen. Deze Lego Serious Play workshop is ideaal om creatief tot oplossingen te komen!

  • Locatie: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 3 à 4 uur
  • Type: Uniek, Teamwork, Workshop
  • Periode: Het hele jaar
  • Doelgroep: Bedrijven
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title