Avontuurlijke dropping

Avontuurlijke dropping

De hele groep wordt opgesplitst in teams. Samen met je teamgenoten stap je in een bus en zodra die halt houdt op een onbekende bestemming, ben je op stafkaart en op elkaar aangewezen. Elk team ontvangt een gepersonaliseerd roadbook met een eigen apart traject. De andere teams blindelings volgen is dus geen goed idee. Zijn jullie echte padvinder? 

Binnen de opgegeven tijd moet je met het team verschillende bakens terug vinden, waar je de antwoorden op de vragen uit je roadbook kan vinden. En neen, je kan deze antwoorden niet googlen want ze zijn enkel ter plekke te vinden. Als bijkomende opdracht dient je team onderweg bepaalde foto’s terug te vinden. Op de reservestafkaart kan je aanduiden waar de foto genomen is. Bovendien mag het team ook een moordverhaal oplossen. Na enkele tips en activiteiten krijg je meer zicht op het moordverhaal. Benieuwd of jullie de moordenaar kunnen ontmaskeren.

Een ideale teamactiviteit die toegankelijk is voor iedereen en waarbij samenwerking en teamspirit werkelijk op de proef worden gesteld. De droppings kunnen zowel overdag als ‘s avonds georganiseerd worden! ’s Avonds kunnen we dit doen  onder begeleiding van fakkels.  Bovendien is quasi elke omgeving hiervoor geschikt: de Vlaamse Ardennen, Gent, Genval, Louvain-La-Neuve,....

 

  • Locatie: Oost-Vlaanderen
  • Doelstelling: Teambuilding, Coaching, Ontdekken, Fun, Time management
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Type: Voor iedereen haalbaar, Avontuur, Teamwork, Outdoor
  • Periode: Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Doelgroep: Bedrijven
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title