Action at the Donk

Action at the Donk

Een dag vol adrenaline! De Laser Battle lijkt wel een computerspel maar dan in real life. De teams bekampen elkaar met wapens die infraroodstralen afvuren. Tactiek, terreinkennis en inzicht zijn de nodige vereisten om de strijd te winnen.

 

Of je nu beginner of expert bent, er zijn steeds spannende missies te volbrengen. Heuvels, bos, moeras, open vlaktes, water en talloze verschansingen maken van iedere missie een uitdaging. De setting van deze laser battle in de wilde natuur maakt het mogelijk om je te verschuilen en de tegenstander te verslaan.

Een volgende uitdaging is onze Via Ferrata, gebouwd rondom de 9-meter hoge klimtoren. Als evenwichtkunstenaars klimmen we zijwaarts de toren op en banen onze weg naar boven. Wie er niet in slaagt hangt gelukkig vast in zijn klimgordel aan de leeflijn.

Nadat we de Via Ferrata zijnopgeklommen wacht de deelnemers de volgende uitdaging: De spectaculaire Aqua death-ride over de Donkvijver tot op het eiland. Deze death-ride doet je bij de afsprong even aarzelen, maar van zodra die stap is gezet, geeft de versnelling je echt wel extra adrenaline. De deelnemers komen terug naar de oever via de kajaktaxi, deze wordt door de deelnemers zelf georganiseerd zodat de wachttijden beperkt worden.

Deze activiteit kunnen we volledig integreren in een trophy, waarbij je op het einde van de teambuilding een winnend team hebt. 

  • Locatie: Oost-Vlaanderen
  • Doelstelling: Teambuilding, Fun, Fysiek, Actief
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: Halve dag / volledige dag
  • Type: Voor iedereen haalbaar
  • Periode: Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Doelgroep: Bedrijven
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title