Team Sailing

Team Sailing

Team Sailing

Op zoek naar een teambuilding op zee? Dan is deze Team Sailing zeker iets voor jou en je team. Aan boord van een boot voer je een aantal challanges als team uit!

Voor het vertrek met de boot legt de coach de challanges uit. Het team bepaald dan welke challenges ze willen uitvoeren tijdens deze teambuilding en de moeilijkheidsgraad. Om het zeilen onder de knie te krijgen, krijg je een zeiltechnische uitleg van de coach. De uiteindelijke bedoeling hiervan is dat het team uiteindelijk stap per stap zelf kan zeilen met de boot.

Op basis van de bahaalde challenges van deze teambuilding, wordt de exclusiviteit van de afscheidsdrink bepaald. Na het zeilen kunnen de oesters met champagne evengoed fruitsap met chips zijn. Tijdens de teambuilding worden er freeze-momenten voorzien om te overlopen wat zich net heeft afgespeeld. Eens de Team Sailing erop zit kiezen de deelnemers 1 ontwikkelingspunt waar men de komende periode op het werk actief mee aan de slag gaat.

Als teambuilding kan deze Team Sailing zeker gelden. Gaan zeilen met een boot is een onvergetelijke en vooral leuke ervaring voor jou en je team!

  • Locatie: West-Vlaanderen
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 1 dag
  • Type: Uniek, Teamwork, Coaching, Outdoor
  • Periode: Zomer
  • Doelgroep: Bedrijven
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title