Wandelzoektocht

Wandelzoektocht

Wandelzoektocht

Wandelen doet iedereen wel eens in zijn leven, maar deze wandelzoektocht is toch wel iets helemaal anders! Ga samen op pad met je team, waarbij leuke proeven op jullie te wachten staan! De wandeltocht is doorgaans ook voorzien van een vragenformulier met doordenkers en indien u dat wenst ook vragen over uw bedrijf! Deze tocht kan ook georganiseerd worden in de vorm van een fotozoektocht! 

Aan de start wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams, die doorheen de wandeltocht samen op pad zullen. Na een korte uitleg van de monitoren, wordt het team op pad gestuurd voorzien van een kaart met controlepunten.Bij elk van die controlepunten zal telkens een praktische proef doorgaan, die de teams met alle nodige samenwerking en communicatie zullen trachten tot een goed einde te brengen. 

De slimmeriken onder jullie zullen hun plezier doorgaans de wandeltocht beleven met een vragenformulier, die een aantal leuke doordenkertjes en vragen over de omgeving bevat. Indien u dat wenst, kunt u op aanvraag een aantal vragen over uw bedrijf in het vragenformulier laten verwerken. Dit zal de teamspirit wellicht nog meer ten goede komen! 

Verkent u liever op een leuke manier de omgeving van Nieuwpoort, Brugge, Oostende of eigenlijk gelijk welke stad? Dan hebben wij voor jullie een mooie fotozoektocht in petto. In verschillende teams ga je op pad, en krijg je diverse vragen voorgeschoteld. Deze vragen zullen de te volgen weg bepalen. Sowieso is deze wandeltocht een leuke teambuildingactiviteit, en leer je de prachtige omgeving kennen op een speelse manier! 

 

 

  • Locatie: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Doelstelling: fun, ontspanning, teambuilding, cultuur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: De wandeltocht duurt 2,5 uur
  • Type: Avontuur, Cultureel, Outdoor
  • Periode: Het hele jaar
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Vrijgezellen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title