Het Labyrinth

Het Labyrinth

Labyrinth

Het labyrinth biedt voor u en uw team de mogelijkheid voor een teambuilding in een historische locatie! Het Fort Napoleon is de locatie bij uitstek voor jouw unieke teambuilding! Wij nemen u graag mee doorheen de geheime gangen van het Fort. Via grensverleggende opdrachten, doordenkers en mystery solvers tracht u zich een weg te banen doorheen het doolhof!

Kennis, handigheid, durf, sportiviteit en geluk zijn de basisingrediënten voor deze teambuilding activiteit. Laat uw favoriete gezelschapsspel tot leven komen, en ervaar de spanning die deze activiteit te bieden heeft! 

Het doel?

De groep wordt verdeeld in verschillende teams naargelang de grootte van de groep. Deze teams zullen het tegen elkaar opnemen. Wie het eerste het eindpunt bereikt, wint het spel! In de arena, het centrum van het Fort Napoleon, kan de vooruitgang van elk team nauwgezet gevolgd worden aan de hand van een groot spelbord. Bij elke gooibeurt kan men kiezen tussen sport, krijgskunst, wijsheid of geluk. Via leuke opdrachten, doordenkers of andere sportspelletjes probeert elk team vooruit te komen op het bord. Maar let op! Bij sommige vakken schuilt er een onheilslocatie, waardoor men onherroepelijk naar het begin terug gestuurd wordt. Maar wie weet kom jij wel terecht op een shortcut, waardoor je plots 3 vakken vooruit kan gaan! 

Maar denk niet te snel dat het eindpunt bereikt is! Aan de hand van jokers en andere attributen kun je bepaalde hindernissen overbruggen. Spanning en fun verzekerd tijdens deze teambuilding!

Mogelijke proeven: fear factor, music from the coffin, do not tremble, a walk in the dark, climb the rope,... Deze proeven zijn speciaal ontwerpen voor het Labyrinth. Wil jij een unieke teambuilding in een historische locatie beleven? Neem dan snel contact op met ons! Sowieso is het een prachtige omgeving, en leer je deze historische locatie op een leuke manier kennen! 

 De Locatie

Het Fort Napoleon te Oostende is een unieke venue om deze teambuiliding te laten doorgaan. Gebouwd in opdracht van Napoleon, zoals de naam doet vermoeden, is deze vauban vestiging een schitterend monument om met uw team een halve of hele dag door te brengen. Door zijn geometrische vorm waarbij elke deur op de vorige en volgende lijkt is de benaming van dze teambuilding dan ook niet toevallig gekozen: Ook u zal uw weg moeten zoeken.

 

 

 

  • Locatie: West-Vlaanderen
  • Doelstelling: fun, teambuilding
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 3 uur
  • Type: Voor iedereen haalbaar
  • Periode: Het hele jaar
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Vrijgezellen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title