Door Vlaamse Velden

Door Vlaamse Velden

Door Vlaamse Velden

Nieuwpoort en Diksmuide zijn historisch bekende plaatsen, die tijdens de Eerste Wereldoorlog langdurig bezet werden door de Duitse troepen. Deze steden vormden de frontlinie. Dankzij de Slag van Tervaete in oktober 1914 is de Duitse bezetter nooit voorbij deze IJzer gekomen. Deze teambuilidng neemt u mee, door de Vlaamse Velden om dit samen met ons opnieuw te beleven. Sowieso is het een prachtige fiets- of golfcartocht en ontdekt u talrijke plaatsen die van historisch belang gedurende de oorlog! 

Concept

Net als 100 jaar terug, worden de deelnemers onderweg geconfronteerd met een aantal proeven. Indien ze deze opdrachten tot een goed eind weten te brengen, verdient het team telkens een eremedaille. Deze eremedaille kan slechts verdiend worden door met je eigen troepen zoveel mogelijk samen te werken! Het ultieme doel: de Duitse troepen uit het gebied verdrijven. Hoeveel eremedailles kan jouw team op hun kostuum prikken? 

De 100 jaar groote Oorlog, die tijdens deze teambuilding opnieuw beleefd zal worden, kent vijf opdrachten op vijf verschillende locaties. Zo bezoekt u onder meer de Dodengang, het Sluizencomplex te Nieuwpoort, de Tervaetebrug en de oude Spoorweg. De tocht vertrekt vanuit Nieuwpoort en eindigt in het Sluizencomplex. Indien u dat wenst kan deze teambuilding ook gedaan worden met onze duurzame elektrische golfwagens! 

Budgetversie

Bent u er liever eens op je eentje op uit, en verkent u de tocht liever zonder de beproevingen? Dan hebben wij in dit thema van 100 jaar oorlog ook een budgetversie voor u klaarstaan. Wij voorzien een prachtige route doorheen de Vlaamse Velden, die u zelf kan bezoeken. Bij elke tussenstop voorzien wij jullie van uitleg waarom deze zo belangrijk was 100 jaar geleden. Gezien deze tocht zonder begeleiding zal verlopen, is deze versie uiteraard goedkoper. Onderweg is er ook nog een vragenlijst. 

Herbeleef de slag van Tervaete en laat u meeslepen in dit historische verhaal! 

 

  • Locatie: West-Vlaanderen
  • Doelstelling: fun, teambuilding, cultuur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 2,5 uur
  • Type: Avontuur, Cultureel, Citygame, Outdoor, 100 jaar oorlog
  • Periode: Het hele jaar
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Vrijgezellen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title