Teamtrophy competition

Teamtrophy competition

Bij een teamtrophy nemen verschillende subteams het tegen elkaar op in een spannende competitie. Via een doorschuifsysteem doorlopen de teams verschillende activiteiten, waarbij ze hun beste beentje voor moeten zetten. Elke activiteit wordt door vaste professionele monitoren begeleid. Elke opdracht bevat een competitie-element. De scores worden door de monitoren bijgehouden.

Op het einde van de teamtrophy wordt de ranking en het winnende team bekend gemaakt. We voorzien een ludieke attentie voor het winnende team.

Welke opdrachten er concreet aan bod komen wordt in onderling overleg bepaald. U kan kiezen voor een hele actieve trophy of voor een mix van avontuurlijke en denkopdrachten. Indien gewenst kunnen we deze proeven ook volledig integreren in jullie bedrijfsfilosofie; Een greep uit de mogelijkheden: Bike & Run, shooting, lage touwenpiste, bamboesjorren, reuzetafelvoetbalspel, waterscrabble, Laser Battle, urban golf,... Het aantal opdrachten dat aan bod komt is afhankelijk van de duurtijd van de trophy en het aantal deelnemers.

Een team trophy is de ideale activiteiten om de competiviteit eens te controleren bij je collega, vrienden, familie.  Bij de team trophy gaat het hem niet om de snelheid van uitvoering maar wel over het coördinatie vermogen en de correctheid van de uitvoering. Samen sterk! 

  • Locatie: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
  • Doelstelling: Teambuilding, fun
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 2 uur tot volledige dag
  • Type: Avontuur, Teamwork, Outdoor, Indoor
  • Periode: Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Vrijgezellen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title