Fun @ the beach

Fun @ the beach

Fun @ the beach

Fun at the beach is een toffe teambuildingsactiviteit die doorgaat op het water en op het strand. Deze teambuilding kan geboekt worden voor een volledige dag, als voor een halve dag. Wij bieden hierbij vier verschillende sporten aan: twee sporten op het strand en twee sporten op zee. Meer uitleg over de verschillende sporten van deze teambuilding vind je hieronder.

Indien u kiest voor een volledige dag, worden alle hieronder vermelde sporten aangeboden. Heeft u liever een halve dag, dan kunt u kiezen tussen één strandactiviteit (strandsporten of kiting) en één wateractiviteit (zeeraften of zeekajak):

Zeerafting

Zeeraften is de teambuilding op zee bij uitstek. Kruip samen met je team van 6-12 personen in de boot, en trotseer de helse golven!

Wetsuits worden voorzien zodat deze activiteit in alle comfort plaatsvindt. Fun is hier verzekerd

Zeekajak

Werk samen met je "kajakgenoot", en peddel tegen de golven in! Laat je vervolgens terug meeslepen en surf door de golven naar de strandkant. Dat is genieten! Met de wetsuits en de "sit on top" zeekajaks gebeurt deze activiteit in alle veiligheid.

Strandsporten

Ook strandsporten lenen zich bijzonder tot teambuilding. Bovendien zijn er veel opties mogelijk. Afhankelijk van de getijden en weersomstandigheden, kan er gekozen worden voor frisbee, strandhockey, reuzeaardbal, flingo,... en nog zoveel meer. Ontdek het snel!

Kiting

Kiting lijkt op vliegeren, maar dat is het niet helemaal. Nog geen ervaring? Geen probleem. Onze monitoren geven je eerst een korte initatie. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen en hoe simpel het ook lijkt, kiting werkt altijd verslavend: Ook u zal met enige spijt in het hart de kite aan het eind van de dag afgeven. 

Kickbike

Indien de weergoden het niet toelaten om te kiten, kan er gezorgd worden voor een sessie kickbike. Bij kickbike beweegt men zich voort op een soort autoped. Super leuk! Sportiever dan je denkt, maar onze monitoren passen het niveau aan naargelang degroep.

SEA you at the beach for some FUN!

  • Locatie: West-Vlaanderen
  • Doelstelling: fun, teambuilidng, recreatieve sportdag, ontspanning, teambuilding
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: Beachfun halve dag: 3 uur / Beachfun volledige dag: 5 uur
  • Type: Voor iedereen haalbaar
  • Periode: Lente, Zomer, Herfst
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Scholen, Verenigingen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title