Kraak de code

Kraak de code

Uw team bestaat uit een deel sportieve personen en een deel rustige collega’s? Altijd moeilijk om het juiste evenwicht te vinden, maar met Kraak de Code heb je beslist de juiste activiteit gekozen.

De deelnemers worden in subteams van minimum 4 personen ingedeeld. Per team zijn er 2 of meer lopers en 2 denkers. Samen dienen ze sleutels te verdienen om een tekst in geheimschrift te ontcijferen. Samenwerking vereist dus.

De lopers krijgen een stadsplan van het centrum van Oudenaarde mee en vertrekken. De denkers blijven centraal in het hoofdkwartier aan de Donkvijver en moeten 5 praktische opdrachten doen rond de zintuigen. Met deze opdrachten kunnen ze coördinaten en tips verdienen over locaties in het stadscentrum waar de sleutels verborgen liggen. Per opdracht zijn telkens 2 antwoorden mogelijk en slechts 1 is het juiste antwoord. Dus als ze verkeerd scoren dan sturen ze hun lopers naar een verkeerde locatie.

Spanning, fysieke inzet van de lopers, denk-, voel- en smaakwerk van de denkers en vooral onderlinge communicatie zijn nodig. Op het einde van het spel kennen we de winnaar en daarvoor voorzien we een ludieke prijs. Per team dienen er 2 voldoende opgeladen GSM’s te zijn om de communicatie tussen de lopers en het hoofdkwartier te verzekeren. 

Indien je een andere stad p het oog hebt, aarzel dan zeker er niet om er ons naar te vragen. Wij werken met plezier een stadsspel op maat uit. 

  • Locatie: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
  • Doelstelling: Teambuilding, Ontdek de stad, Interactief
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen
  • Duur: 2 uur tot volledige dag
  • Type: Voor iedereen haalbaar, Teamwork, Cultureel, Citygame
  • Periode: Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Doelgroep: Bedrijven, Particulieren, Vrijgezellen, Verenigingen
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam(*)
Please type your full name.

Bedrijf/Organisatie(*)
Ongeldige ingave

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon(*)
Invalid email address.

Aantal personen(*)
Gelieve het aantal personen in te geven.

Uw vraag(*)
Gelieve uw vraag in te vullen.

Beschrijf hierboven zo volledig mogelijk al uw wensen voor dit event.

Laatste nieuwtjes?
Invalid Input

controle(*)
controle
RefreshInvalid Input

Filter

Locatie

Aantal personen

Category

Title